Wie ben ik?

Mijn naam is Annemiek Stallaart, 33 jaar oud, woon samen met Peter en sinds december 2014 zijn wij de trotse ouders van een prachtige zoon genaamd Lars. Lars is geboren met een aanlegstoornis in zijn urinewegstelsel, waarschijnlijk uretrakleppen met bilaterale reflux waardoor hij zeer uitgezette ureters heeft. Daarnaast heeft Lars aangeboren hersenletsel, waardoor hij een forse ontwikkelingsachterstand heeft en een mentale beperking. We weten nog niet wat dit gaat beteken voor zijn en onze toekomst. Verder is Lars een vrolijk ventje, leest graag in boekjes, speelt het liefst met speelgoed wat geluid maakt en is gek op nijntje en zijn knuffelaap.

Ik werk op basisschool de Meerpaal in Terneuzen, waar ik lesgeef aan de bovenbouw van de Leonardoklas. Wanneer ik een beetje vrije tijd heb, lees ik graag spannende boeken, pak ik mijn wandel- of loopschoenen om een eind te gaan lopen of kijk ik naar televisieseries.

© Annemiek Stallaart, mei 2016

4 reacties op Wie ben ik?

 1. Je slogan rechtsboven ‘Sterke vrouwen worden niet geboren, maar gemaakt door de dingen die ze meemaken’ geeft me kippenvel! X

  Like

 2. Caro zegt:

  mooi manneke !!! goede blog een heftige periode hebben jullie meegemaakt en maken jullie nog mee. Lars is echt een super grappig leuk ventje ! liefs Caro (moeder van ook een ‘zorgen kindje’ )

  Geliked door 1 persoon

 3. Bernadette Missiaen Bogaert zegt:

  Hoi Annemieke , Peter en Lars , Via fb zag ik jullie site. Als ik alles door zit te lezen komt bij mij ook weer alles terug. De zorgen om de toekomst , het dikke dossier en de vraag : hoe zal Lars zich ontwikkelen ? Wat een prachtige manier is deze site om te ontwikkelingen van jullie als gezin rondom Lars te mogen volgen. Heel pakkend is de tekst in de re. bovenhoek. Mooi gedaan. Heel veel succes in de toekomst. Bernadette Missiaen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s